AGENDA CONDUCERII

1 decembrie 2017
  (vizualizează prezentare Powerpoint).

Salonul de carte juridică, poliţistă şi civică Bucureşti
  La invitaţia Editurii Ministerului Afacerilor Interne, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a participat vineri 17.11.2017 la cea de-a XXI-a ediţie a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Balul bobocilor promoţia 2018
  Joi, 16 noiembrie 2017, elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, au lăsat afară conformismul odată cu uniforma, iar în schimbul lui, au adus bună dispoziţie şi aplauze pe măsură, la ediţia 2017 a Balului Bobocilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Jurământ noiembrie 2017
  Vineri, 10 noiembrie 2017, elevii de anul I din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au depus Jurământul Militar faţă de ţară. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Hramul capelei Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina
  An de an, la 26 octombrie, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina se sărbătoreşte hramul capelei, Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, care este considerat, în tradiţia populară, unul dintre cei mai mari sfinţi militari, ocrotitor al luptătorilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Absolvire 2017
  Ceremonialul de absolvire şi de acordare a gradului profesional de „agent de poliţie” Promoţiei 2017. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Cooperare internaţională
  În perioada 29 mai - 02 iunie 2017, s-au desfăşurat două sesiuni de schimburi de experienţă profesională pentru elevi şi cadre ale instituției noastre şi studenţi din cadrul Universităţii de Poliţie din Hahn, Germania. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua eroilor
  În fiecare an, de Sfânta Sărbătoare a Înălţării Domnului, a intrat în tradiţie ca să aducem un prinos de recunoştinţă eroilor neamului, care s-au jertfit pentru apărarea pământului strămoşesc. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Festivalul cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale M.A.I.
 În perioada 15.05-19.05.2017 s-a desfăşurat Festivalul cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale M.A.I. ediţia a XIX-a. Evenimentul a fost găzduit de Şcoala Militară de Jandarmi ”Petru Rareş„ Fălticeni şi a reprezentat o modalitate de exprimare a aptitudinilor artistice. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun
  În perioada 14.05 – 09.06.2017 s-a desfăşurat Programul naţional ,,Şcoala Altfel’’, dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, prin care elevii au avut ocazia să viziteze anumite obiective, să se recreeze şi să afle lucruri noi despre diferite instituţii. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua internaţională a copilului
   Ca în fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina a marcat, într-un cadru festiv, Ziua Internaţională a Copilului. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Cooperare internaţională
  În perioada 09–19 mai 2017, instituţia noastră a fost gazda, pentru a treia oară, a unui nou stagiu de pregătire pe linie de “securitate publică” cu elevi francezi din ultimul an de studiu, specializarea „Securitate-Prevenire”, din cadrul Liceului Profesional şi Tehnologic l’ Estaque din Marsilia, Franţa. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Jandarmeriei Române
  La invitaţia Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab” Ploieşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a participat la activităţile desfăşurate la Palatul Culturii din municipiul Ploieşti. (vizualizează prezentare Powerpoint).


25 Martie - Ziua Poliţiei Române
  Ca în fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a organizat o serie de activităţi dedicate Zilei Poliţiei Române. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Activităţi prilejuite de Ziua Poliţiei Române
  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a fost prezentă, la invitaţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, în Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, pentru a promova profesia de poliţist şi imaginea instituţiei. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua internaţională a femeii
  Marţi, 7 martie 2017, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, a avut loc o întâlnire festivă în Amfiteatrul „Dr. Eugen Bianu” organizată în cinstea tuturor doamnelor şi domnişoarelor cadre şi personal contractual din şcoală cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Cooperare internaţională
  În perioada 08-13 ianuarie 2017, s-au desfăşurat două sesiuni de schimburi de experienţă profesională pentru elevi şi cadre ale şcolii noastre şi studenţi din cadrul Universităţii de Poliţie din Hahn, Germania. (vizualizează prezentare Powerpoint).


 

 


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: