COMUNICATE

Depunerea Jurământului Militar Promoţia 2017 -
  504 elevi de anul I ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, cu emoţie şi convingere, au Jurat credinţă Patriei, România! În formaţie, alături de ei au fost şi colegii lor de anul II, 494 de elevi, care i-au susţinut şi încurajat. (vizualizează prezentare Powerpoint).


25 octombrie, Ziua Armatei Române -
  Duminică, 25 octombrie 2015, la invitaţia Primăriei Municipiului Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a participat cu un detaşament de elevi la activităţile organizate cu prilejul Zilei Armatei Române. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Hramul Capelei Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir -
  Pe data de 26 octombrie, în fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina sărbătoreşte Hramul Capelei instituţiei, Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir fiind ocrotitorul locaşului. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Inaugurarea Monumentului Eroilor -
  La invitaţia Primăriei comunei Telega, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina a participat marţi, 27 octombrie 2015, la inaugurarea Monumentului Eroilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Marşul împotriva cancerului la sân 11 octombrie 2015 -
  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a onorat invitaţia Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, de a participa duminică, 11 octombrie 2015, la o acţiune umanitară organizată la nivel naţional. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Deschiderea anului de învăţământ 2015-2016 -
  Cu emoţii, entuziasm, dar mai ales curiozitate, candidaţii care au reuşit la concursul de admitere în instituţia noastră, sesiunea septembrie 2015, au sosit în şcoală, miercuri, 30 septembrie 2015, pregătiţi să devină elevi - viitori agenţi de poliţie... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Concursul de admitere - Sesiunea septembrie 2015 -
   În perioada 05 – 13 septembrie 2015, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina se desfăşoară concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ceremonialul de absolvire şi de acordare a gradului profesional de “agent de poliţie” Promoţiei 2015
   Vineri, 17 iulie 2015, 294 de noi agenţi s-au alăturat structurilor Poliţiei Române, să fie reprezentanţi ai statului de drept, factori de stabilitate şi de modelare socială prin puterea legii, a cuvântului şi a exemplului propriu... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Centrul unic de examen pentru sesiunea de absolvire a învăţământului postliceal 2015
   În perioada 6 – 14 iulie 2015, s-a desfăşurat examenul de absolvire pentru elevii Promoţiei 2015 din cele două instituţii de învăţământ postliceal din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Şi TU poţi deveni POLIŢIST!
   Promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de formare din Ministerul Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Două campioane olimpice în vizită la şcoala noastră
   Pe data de 1 Aprilie 2015, şcoala noastră a avut onoarea de a fi vizitată de doua personalităţi marcante ale sportului românesc contemporan, Alina Alexandra Dumitru, multiplă campioană la judo şi Doina Ignat, multiplă campioană la canotaj... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Alături de Nichita Stănescu
   Duminică, 29 martie 2015, elevii care fac parte din Cercul literar “Ioan Tecşa” al şcolii, au răspuns prezent invitaţiei Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, participând la comemorarea poetului naţional NICHITA STĂNESCU... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Poliţiei Române
   Miercuri, 25 martie 2015, toţi reprezentanţii Poliţiei Române au îmbrăcat uniforma de ceremonie, fiind ziua noastră, a tuturor poliţiştilor, la împlinirea a 193 de ani de atestare documentară a acestei instituţii. ... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Proiectul educaţional "Micul Poliţist"
   În perioada 10.03-24.03.2015, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a derulat, în colaborare cu două şcoli gimnaziale din municipiul Câmpina, parteneriatul educaţional “MICUL POLIŢIST”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Zilele Porţilor Deschise
   În fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează acţiunea „Săptămâna Porţilor Deschise”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Activităţi cultural - educative
   În perioada 16,03.2015 + 24,03,2015, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina s+au desfăşurat o serie de activităţi umanitare şi cultural educative... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: