COMUNICATE

Dăruieşte viaţă! Donează sânge!
   Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina au răspuns încă o dată prezent la Campania naţională de donare de sânge “Dăruieşte viaţă!”… (vizualizează prezentare Powerpoint).


Depunerea jurământului militar
   Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a participat vineri, 7 noiembrie a.c., la ceremonialul depunerii Jurământului Militar de către elevii anului I ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina… (vizualizează prezentare Powerpoint).


25 Octombrie Ziua Armatei Române
   La invitaţia Primăriei Municipiului Câmpina, reprezentanţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina împreună cu un grup de elevi au participat la activităţile organizate cu prilejul ZILEI ARMATEI ROMÂNE – 25 OCTOMBRIE, alături de oficialităţi locale.
   Tot în această perioadă în şcoala noastră se sărbătoreşte Hramul Capelei Ortodoxe din incinta instituţiei, „Sf. M.MC. Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” .. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat S.U.A.
   Vineri, 17 octombrie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a avut onoarea să fie gazda unei întâlniri de lucru între experţi în domeniul „violenţei domestice” din cadrul Departamentului de Stat, Ambasada S.U.A... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Admiterea 2014
   Concursul de admitere în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina 06 – 13 septembrie 2014... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Conferinţa internaţională „Calitatea şi eficienţa proceselor pedagogice şi educaţionale în şcolile de poliţie”
   În perioada 27-31 mai 2014, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a fost reprezentată de domnul director, chestor de poliţie dr. Tomescu Ion, la conferinţa internaţională “Calitatea şi eficienţa proceselor pedagogice şi educaţionale în şcolile de poliţie”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Vizita Alteţelor Lor Regale
   Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut onoarea să primească vizita Alteţelor Lor Regale Prinţul Paul al României, Prinţesa Lia şi micul Prinţ Carol Ferdinand, joi, 10 aprilie 2014... (vizualizează prezentare Powerpoint).


,,Şcoala altfel’’ – să ştii mai multe, sa fii mai bun!
   În perioada 07 - 11 aprilie 2014, s-a desfăşurat programul ,,Şcoala Altfel’’,dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, prin care elevii au avut ocazia să viziteze mai multe obiective culturale, să se recreeze, precum şi să afle lucruri noi despre diferite instituţii.. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Colaborare interinstituțională
   Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a avut onoarea să fie gazda unei delegaţii formată din studenţi şi profesori de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi studenţi din cadrul Colegiului de Poliţie din Norvegia.. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Poliției Române
   Pe parcursul lunii martie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina s-a alăturat tuturor instituţiilor Poliţiei Române în a promova şi marca importanţa Zilei Poliţiei Române, celebrată, nu întâmplător, pe data de 25 martie, odată cu sărbătoarea creştin-ortodoxă „Buna Vestire”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Concurs pe teme de istorie a Poliţiei Române şi criminalistică
   La data de 13.03.2014, Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina, a organizat Ediţia a VI-a a “Concursului pe teme de istorie a Poliţiei Române şi criminalistică”, manifestare prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Stagiu de pregătire a elevilor germani
   În perioada 26 – 31 ianuarie 2014, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a fost gazda unui stagiu de documentare profesională pentru o delegaţie din cadrul Academiei de Ştiinţe Aplicate a Landului Renania-Palatinat – Facultatea de Poliţie, din Hahn, Germania... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Stagiu de pregătire în Germania a elevilor școlii
   În baza parteneriatelor şi a acordurilor încheiate între Ministerul Afacerilor Interne al României şi Ministerul de Interne şi pentru Sport al Landului Renania-Palatinat, Hahn, Germania, în perioada 26 – 31 ianuarie 2014, s-a desfăşuart o nouă sesiune a acestui proiect, activitate la care au participat 50 de invitaţi din ţări diferite ... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: