COMUNICATE

„Ultimul raport” -
  Ultimul raport dat domnului director, chestor de poliţie dr. Tomescu Ion. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„25 martie 2016, ziua Poliţie Române” -
  Vineri, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a îmbrăcat haina de sărbătoare alături de toate instituţiile Poliţiei Române, pentru marcarea celor 194 de ani de atestare documentară, eveniment strâns legat de marea sărbătoare creştin-ortodoxă „Buna Vestire”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Proiect educaţional “Micul poliţist” -
  În perioada 14.03 – 21.03.2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a organizat cea de-a doua ediţie a parteneriatului educaţional “Micul poliţist”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Manifestări dedicate Zilei Poliţiei Române” -
  În perioada 14.03 – 25.03.2016 s-a derulat activitatea “Zilele porţilor deschise”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Un gram de sânge – o şansă la viaţă” -
  În zilele de 15-16 martie 2016, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a fost organizată o campanie de donare de sânge, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti şi Patriarhia Română, la care au participat peste 200 de voluntari. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Competiţii şcolare interne şi olimpiada intermodulară şi transmodulară -
  În perioada 08 – 12.02.2016, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut loc etapa „pe şcoală” din cadrul competiţiilor şcolare în instituţiile de învăţământ postliceale subordonate. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Asociaţia Naţională a Colecţionarilor de Arme
  La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" Câmpina a avut loc activitatea extracurriculară „Prezentarea unor categorii de armament şi muniţii ce nu sunt în dotarea Poliţiei Române, dar care pot fi întâlnite pe timpul efectuării serviciului; demonstrarea puterii de foc a acestora”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Schimb de experienţă - Câmpina - Hahn
 În perioada 25 – 29 ianuarie, s-a derulat o nouă sesiune a programului „International Project Week”, organizat de Universitatea de Poliţie a landului Renania-Palatinat, din Hahn, Germania, concomitent cu desfăşurarea unui nou stagiu de schimb de experienţă şi practică personală pentru studenţi ai instituţiei germane, în cadrul şcolii noastre. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Spiritualitate şi credinţă
  Joi, 28 ianuarie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut onoarea sa primească vizita Preasfinţitului Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Unirea Principatelor Române
  Eveniment important în istoria României, Unirea Principatelor Române, a fost marcat şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina în parteneriat cu Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua culturii naţionale - Eminescu
  Alături de iubitorii de poezie, Cenaclul literar al Şcolii de Agenţi de Poliţie “ Vasile Lascăr ” a sărbătorit Ziua Culturii Naţionale şi 166 ani de la naşterea marelui poet naţional Mihai Eminescu. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Câmpina, 513 ani
  Vineri, 8 ianuarie 2015, la invitaţia Consiliului Local al Municipiului Câmpina, reprezentanţii instituţiei noastre au participat la manifestările dedicate împlinirii a 513 ani de la prima atestare documentară a Municipiului Câmpina. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: