ARHIVA COMUNICATE

2016

Magia sărbătorilor de iarnă
  În perioada 13-16 Decembrie, grupul de colindători al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lăscăr” Câmpina a pornit la colindat. (vizualizează prezentare Powerpoint).


1 Decembrie 2016
  Ca în fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a sărbătorit ZIUA NAŢIONALĂ prin participarea la diferite manifestări organizate cu această ocazie. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Jurământul Militar
  Vineri, 11 noiembrie 2016, 699 de elevi de anul I din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, din care 457 bărbaţi şi 242 femei, au depus jurământul faţă de ţară. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Armatei Române
  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a participat cu un detaşament de elevi la activităţile organizate cu prilejul Zilei Armatei Române. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Hramul Capelei “Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”
  Miercuri, 26 octombrie 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a sărbătorit Hramul Capelei “Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, care este considerat, în tradiţia populară, unul dintre cei mai mari sfinţi militari, ocrotitor al luptătorilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Curs de iniţiere în carieră
  În perioada 25 iulie – 21 octombrie 2016, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, s-a derulat cursul de iniţiere în carieră pentru 1.155 de agenţi de poliţie, încadraţi din sursă externă. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Curs de autoapărare
  În perioada 10 – 12 octombrie 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a fost gazda unui curs susţinut de către domnul Olteanu Ion Mădălin din cadrul D.G.P.M.B. – Serviciul pentru Acţiuni Speciale. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Săptămâna prevenirii criminalităţii
  În săptămâna 26 – 30 septembrie, se derulează, la nivel naţional, campania „Săptămâna prevenirii criminalităţii”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Turneul final al campionatului de minifotbal al M.A.I.
  În perioada 19 – 23 septembrie 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a fost gazda Turneului final al Campionatului de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Admiterea 2016” -
  Concursul de admitere în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina 03 – 12 septembrie 2016. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Asociaţia Naţională a Colecţionarilor de Arme
  La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" Câmpina a avut loc, în colaborare cu Asociaţia Naţională a Colecţionarilor de Arme, activitatea extracurriculară „Prezentarea unor arme de colecţie şi demonstrarea calităţilor balistice a acestora”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Admiterea 2016” -
  În perioada 03 – 12 septembrie 2016, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina se desfăşoară concursul de admitere, sesiunea septembrie 2016. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Ultimul raport” -
  Ultimul raport dat domnului director, chestor de poliţie dr. Tomescu Ion. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„25 martie 2016, ziua Poliţie Române” -
  Vineri, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a îmbrăcat haina de sărbătoare alături de toate instituţiile Poliţiei Române, pentru marcarea celor 194 de ani de atestare documentară, eveniment strâns legat de marea sărbătoare creştin-ortodoxă „Buna Vestire”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Proiect educaţional “Micul poliţist” -
  În perioada 14.03 – 21.03.2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a organizat cea de-a doua ediţie a parteneriatului educaţional “Micul poliţist”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Manifestări dedicate Zilei Poliţiei Române” -
  În perioada 14.03 – 25.03.2016 s-a derulat activitatea “Zilele porţilor deschise”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


„Un gram de sânge – o şansă la viaţă” -
  În zilele de 15-16 martie 2016, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a fost organizată o campanie de donare de sânge, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti şi Patriarhia Română, la care au participat peste 200 de voluntari. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Competiţii şcolare interne şi olimpiada intermodulară şi transmodulară -
  În perioada 08 – 12.02.2016, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut loc etapa „pe şcoală” din cadrul competiţiilor şcolare în instituţiile de învăţământ postliceale subordonate. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Asociaţia Naţională a Colecţionarilor de Arme
  La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" Câmpina a avut loc activitatea extracurriculară „Prezentarea unor categorii de armament şi muniţii ce nu sunt în dotarea Poliţiei Române, dar care pot fi întâlnite pe timpul efectuării serviciului; demonstrarea puterii de foc a acestora”. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Schimb de experienţă - Câmpina - Hahn
 În perioada 25 – 29 ianuarie, s-a derulat o nouă sesiune a programului „International Project Week”, organizat de Universitatea de Poliţie a landului Renania-Palatinat, din Hahn, Germania, concomitent cu desfăşurarea unui nou stagiu de schimb de experienţă şi practică personală pentru studenţi ai instituţiei germane, în cadrul şcolii noastre. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Spiritualitate şi credinţă
  Joi, 28 ianuarie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut onoarea sa primească vizita Preasfinţitului Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Unirea Principatelor Române
  Eveniment important în istoria României, Unirea Principatelor Române, a fost marcat şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina în parteneriat cu Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua culturii naţionale - Eminescu
  Alături de iubitorii de poezie, Cenaclul literar al Şcolii de Agenţi de Poliţie “ Vasile Lascăr ” a sărbătorit Ziua Culturii Naţionale şi 166 ani de la naşterea marelui poet naţional Mihai Eminescu. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Câmpina, 513 ani
  Vineri, 8 ianuarie 2015, la invitaţia Consiliului Local al Municipiului Câmpina, reprezentanţii instituţiei noastre au participat la manifestările dedicate împlinirii a 513 ani de la prima atestare documentară a Municipiului Câmpina. (vizualizează prezentare Powerpoint).

2015

Depunerea Jurământului Militar Promoţia 2017 -
  504 elevi de anul I ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, cu emoţie şi convingere, au Jurat credinţă Patriei, România! În formaţie, alături de ei au fost şi colegii lor de anul II, 494 de elevi, care i-au susţinut şi încurajat. (vizualizează prezentare Powerpoint).


25 octombrie, Ziua Armatei Române -
  Duminică, 25 octombrie 2015, la invitaţia Primăriei Municipiului Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a participat cu un detaşament de elevi la activităţile organizate cu prilejul Zilei Armatei Române. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Hramul Capelei Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir -
  Pe data de 26 octombrie, în fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina sărbătoreşte Hramul Capelei instituţiei, Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir fiind ocrotitorul locaşului. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Inaugurarea Monumentului Eroilor -
  La invitaţia Primăriei comunei Telega, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina a participat marţi, 27 octombrie 2015, la inaugurarea Monumentului Eroilor. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Marşul împotriva cancerului la sân 11 octombrie 2015 -
  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a onorat invitaţia Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, de a participa duminică, 11 octombrie 2015, la o acţiune umanitară organizată la nivel naţional. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Deschiderea anului de învăţământ 2015-2016 -
  Cu emoţii, entuziasm, dar mai ales curiozitate, candidaţii care au reuşit la concursul de admitere în instituţia noastră, sesiunea septembrie 2015, au sosit în şcoală, miercuri, 30 septembrie 2015, pregătiţi să devină elevi - viitori agenţi de poliţie... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Concursul de admitere - Sesiunea septembrie 2015 -
   În perioada 05 – 13 septembrie 2015, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina se desfăşoară concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ceremonialul de absolvire şi de acordare a gradului profesional de “agent de poliţie” Promoţiei 2015
   Vineri, 17 iulie 2015, 294 de noi agenţi s-au alăturat structurilor Poliţiei Române, să fie reprezentanţi ai statului de drept, factori de stabilitate şi de modelare socială prin puterea legii, a cuvântului şi a exemplului propriu... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Centrul unic de examen pentru sesiunea de absolvire a învăţământului postliceal 2015
   În perioada 6 – 14 iulie 2015, s-a desfăşurat examenul de absolvire pentru elevii Promoţiei 2015 din cele două instituţii de învăţământ postliceal din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Şi TU poţi deveni POLIŢIST!
   Promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de formare din Ministerul Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Două campioane olimpice în vizită la şcoala noastră
   Pe data de 1 Aprilie 2015, şcoala noastră a avut onoarea de a fi vizitată de doua personalităţi marcante ale sportului românesc contemporan, Alina Alexandra Dumitru, multiplă campioană la judo şi Doina Ignat, multiplă campioană la canotaj... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Alături de Nichita Stănescu
   Duminică, 29 martie 2015, elevii care fac parte din Cercul literar “Ioan Tecşa” al şcolii, au răspuns prezent invitaţiei Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, participând la comemorarea poetului naţional NICHITA STĂNESCU... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Poliţiei Române
   Miercuri, 25 martie 2015, toţi reprezentanţii Poliţiei Române au îmbrăcat uniforma de ceremonie, fiind ziua noastră, a tuturor poliţiştilor, la împlinirea a 193 de ani de atestare documentară a acestei instituţii. ... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Proiectul educaţional "Micul Poliţist"
   În perioada 10.03-24.03.2015, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a derulat, în colaborare cu două şcoli gimnaziale din municipiul Câmpina, parteneriatul educaţional “MICUL POLIŢIST”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Zilele Porţilor Deschise
   În fiecare an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează acţiunea „Săptămâna Porţilor Deschise”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Activităţi cultural - educative
   În perioada 16,03.2015 + 24,03,2015, în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina s+au desfăşurat o serie de activităţi umanitare şi cultural educative... (vizualizează prezentare Powerpoint)

2014

Dăruieşte viaţă! Donează sânge!
   Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina au răspuns încă o dată prezent la Campania naţională de donare de sânge “Dăruieşte viaţă!”… (vizualizează prezentare Powerpoint).


Depunerea jurământului militar
   Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a participat vineri, 7 noiembrie a.c., la ceremonialul depunerii Jurământului Militar de către elevii anului I ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina… (vizualizează prezentare Powerpoint).


25 Octombrie Ziua Armatei Române
   La invitaţia Primăriei Municipiului Câmpina, reprezentanţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina împreună cu un grup de elevi au participat la activităţile organizate cu prilejul ZILEI ARMATEI ROMÂNE – 25 OCTOMBRIE, alături de oficialităţi locale.
   Tot în această perioadă în şcoala noastră se sărbătoreşte Hramul Capelei Ortodoxe din incinta instituţiei, „Sf. M.MC. Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” .. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat S.U.A.
   Vineri, 17 octombrie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a avut onoarea să fie gazda unei întâlniri de lucru între experţi în domeniul „violenţei domestice” din cadrul Departamentului de Stat, Ambasada S.U.A... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Admiterea 2014
   Concursul de admitere în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina 06 – 13 septembrie 2014... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Conferinţa internaţională „Calitatea şi eficienţa proceselor pedagogice şi educaţionale în şcolile de poliţie”
   În perioada 27-31 mai 2014, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a fost reprezentată de domnul director, chestor de poliţie dr. Tomescu Ion, la conferinţa internaţională “Calitatea şi eficienţa proceselor pedagogice şi educaţionale în şcolile de poliţie”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Vizita Alteţelor Lor Regale
   Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a avut onoarea să primească vizita Alteţelor Lor Regale Prinţul Paul al României, Prinţesa Lia şi micul Prinţ Carol Ferdinand, joi, 10 aprilie 2014... (vizualizează prezentare Powerpoint).


,,Şcoala altfel’’ – să ştii mai multe, sa fii mai bun!
   În perioada 07 - 11 aprilie 2014, s-a desfăşurat programul ,,Şcoala Altfel’’,dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, prin care elevii au avut ocazia să viziteze mai multe obiective culturale, să se recreeze, precum şi să afle lucruri noi despre diferite instituţii.. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Colaborare interinstituțională
   Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a avut onoarea să fie gazda unei delegaţii formată din studenţi şi profesori de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi studenţi din cadrul Colegiului de Poliţie din Norvegia.. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Poliției Române
   Pe parcursul lunii martie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina s-a alăturat tuturor instituţiilor Poliţiei Române în a promova şi marca importanţa Zilei Poliţiei Române, celebrată, nu întâmplător, pe data de 25 martie, odată cu sărbătoarea creştin-ortodoxă „Buna Vestire”... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Concurs pe teme de istorie a Poliţiei Române şi criminalistică
   La data de 13.03.2014, Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina, a organizat Ediţia a VI-a a “Concursului pe teme de istorie a Poliţiei Române şi criminalistică”, manifestare prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Stagiu de pregătire a elevilor germani
   În perioada 26 – 31 ianuarie 2014, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a fost gazda unui stagiu de documentare profesională pentru o delegaţie din cadrul Academiei de Ştiinţe Aplicate a Landului Renania-Palatinat – Facultatea de Poliţie, din Hahn, Germania... (vizualizează prezentare Powerpoint).


Stagiu de pregătire în Germania a elevilor școlii
   În baza parteneriatelor şi a acordurilor încheiate între Ministerul Afacerilor Interne al României şi Ministerul de Interne şi pentru Sport al Landului Renania-Palatinat, Hahn, Germania, în perioada 26 – 31 ianuarie 2014, s-a desfăşuart o nouă sesiune a acestui proiect, activitate la care au participat 50 de invitaţi din ţări diferite ... (vizualizează prezentare Powerpoint).

2013

Stagiu de pregătire a elevilor francezi
   În baza solicitării Ambasadei Republicii Franceze la Bucureşti – Serviciul de Securitate, în perioada 12 – 22 noiembrie 2013, un grup de elevi francezi însoţiti de doi profesori coordonatori au efectuat un stagiu de practică pe linie de securitate publică.. (vizualizează prezentare Powerpoint).


O picătură de sânge pentru viaţa aproapelui
   Peste o sută de elevi şi cadre ale şcolii au donat sânge, implicându-se direct în campania “O picătură de sânge pentru viaţa aproapelui”, iniţiată şi derulată de Patriarhia Română… (vizualizează prezentarea Powerpoint) / (vizualizează reportajul pe site-ul Trinitas TV).


Jur credinţă patriei mele, ROMÂNIA!
   Acesta este jurământul militar ce a răsunat pe platoul central al şcolii câmpinene, rostit de cei 313 elevi din anul I, vineri, 8 noiembrie 2013... . (vizualizează prezentare Powerpoint).


Ziua Armatei Române:
   Ziua Armatei Române, sărbătorită la 25 octombrie, reprezintă un simbol al păstrării independenţei şi suveranităţii naţionale, este o zi în care se elogiază faptele de vitejie ale tuturor eroilor neamului românesc, în care ni se oferă lecţii de viaţă trăite în demnitate. (vizualizează prezentare Powerpoint).


Vineri, 04 octombrie 2013, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a avut loc sărbătorirea a 45 de ani de existenţă a instituţiei.(mai multe detalii...)

Comunicat de presă:
   Având în vedere titlurile ce au apărut în ultima perioadă în mass-media, cu privire la cazul de corupţie în care au fost implicaţi doi foşti poliţişti, instituţia noastră se simte datoare faţă de opinia publică, faţă de elevii şi angajaţii şcolii, precum şi faţă de imaginea Poliţiei Române, să facă anumite precizări menite să corecteze eroarea indusă cu privire la integritatea unităţii noastre de învăţământ, din dorinţa spectaculosului. (vizualizează comunicatul)


Cooperare internaţională:
   În ziua de 14 august 2013, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a primit vizita de lucru a unei delegaţii din Republica Moldva... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Ceremonialul de acordare a gradului profesional "agent de poliție":
   La data de 28 iunie 2013, 648 de elevi din Promoţia 2013 a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au depus jurământul de credinţă faţă de ţară şi aşteaptă să înceapă o nouă etapă în profesia pe care au ales-o... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Schimb de experienţă între şcolile de poliţie:
   În perioada 10 – 15 iunie 2013, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” a fost gazda vizitei de lucru pentru doi colegi din cadrul Academiei de Ştiinţe Aplicate a Landului Renania-Palatinat – Facultatea de Poliţie, din Hahn, Germania... (vizualizează prezentare Powerpoint)


13 iunie 2013 - Înălţarea Domnului - ziua eroilor
    În fiecare an, de Sfânta Sărbătoare a Înălţării Domnului, a intrat în tradiţie ca să aducem un prinos de recunoştinţă eroilor neamului, care s-au jertfit pentru apărarea pământului strămoşesc.... (vizualizează prezentare Powerpoint)


“Nevastă-mea se mărită!” -
    Marţi, 11 iunie, la ora 1700, în Amfiteatrul “Dr. Eugen Bianu”, personalul, elevii şi foşti angajaţi ai şcolii au avut prilejul de a asista la piesa de teatru “Nevastă-mea se mărită”, pusă în scenă de actorii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti.... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Comemorarea patronului spiritual al şcolii
    Joi, 06 iunie, elevi şi cadre ale Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina s-au deplasat în municipiul Bucureşti, la Cimitirul Bellu, la cripta familie Lascăr unde s-a oficiat slujba religioasă, s-au depus coroane de flori, iar în final s-au evocat cele mai importante momente din viaţa şi activitatea lui Vasile Lascăr, imagine marcantă pentru Poliţia Română”... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Eu aleg să fiu sănătos!
    Membrii Cercului de creaţie “Ioan Tecşa” au organizat joi, 4 iunie a.c., o întrunire dedicată ZILEI MONDIALE FĂRĂ TUTUN, împreună cu elevi ai Colegiului Militar Liceal “Dimitrie Cantemir” Breaza... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Concursul naţional de literatură „Geo Bogza”, ediţia a III-a
    Vineri, 31 mai a.c., la sediul şcolii a avut loc un simpozion ce a evocat personalitatea lui Geo Bogza, la care au participat laureaţii concursului, reprezentanţi ai şcolii, cadre şi elevi, precum şi conducerea casei de cultură... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Olimpiada competenţelor specializate - Etapa pe armă
    În data de 22.05.2013 a avut loc etapa „Pe armă” din cadrul „Olimpiadei competenţelor specializate”... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Olimpiada competenţelor specializate - Etapa pe şcoală
    În data de 24.04.2013 a avut loc etapa „Pe şcoală” din cadrul „Olimpiadei competenţelor specializate”... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Poliţia – aceeaşi misiune, indiferent de ţară
     În data de 17 aprilie, şcoala noastră a avut onoarea de a primi vizita unei delegaţii, formată din studenţi din cadrul Colegiului de Poliţie din Norvegia şi din cadrul Academie de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Festivalul "Nichita Stănescu"
     Vineri, 29 martie, elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina însoţiţi de cadre ale şcolii împreună cu reprezentanţi ai Centrului Cultural din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au participat la o activitate organizată cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la naşterea celui care a afirmat că limba română este “dumnezeiesc de frumoasă” – Nichita Stănescu... (vizualizează prezentare Powerpoint )


Concurs pe teme de istorie a poliţiei române şi criminalistică
     La data de 20.03.2013, Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina a organizat Ediţia a V-a a Concursului pe teme de istorie a Poliţiei Române şi criminalistică, manifestare prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Concursuri organizate de catedra ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică
     În luna Martie 2013, Catedra Ştiinţe socio- umane, limbi străine şi informatică, a organizat cu ocazia “Zilei Poliţiei ”, o serie de concursuri pe teme de comunicare, cunoştinţe la limbile engleză şi franceză şi informatică... (vizualizează prezentare Powerpoint)


25 martie - ziua Poliţiei Române
    Pe data de 25 martie 2013, îmbrăcaţi în ţinută de reprezentare, poliţiştii Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina au celebrat Ziua Poliţiei Române... (vizualizează prezentare Powerpoint)


Ziua poliţiei române, sărbătorită la Biblioteca Academiei Române şi la Muzeul Poliţiei Române
    În data de 25 martie a.c., Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a răspuns la invitaţiile colaboratorilor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa şi domnul comisar şef de poliţie Şinca Florin, ofiţer specialist în cadul Inspectoratului General al Poliţiei Române, şi a participat la două activităţi ce au avut loc la Muzeul Poliţiei Române din Târgovişte şi la Biblioteca Academiei Române din Bucureşti. (vizualizează prezentare Powerpoint)


Cupa presei prahovene la tir
    Din seria activităţilor premergătoare Zilei Poliţiei Române, a făcut parte şi concursul „Cupa Presei la Tir”, organizat în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova.
    La acest eveniment, devenit tradiţie, au participat 13 jurnalişti de la diverse ziare şi televiziuni locale, acreditaţi pe lângă cele două instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne. (vizualizează prezentare Powerpoint)


Săptămâna porţilor deschise
    Săptămâna 15 – 22 martier 2013, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, a fost declarată SĂPTĂMÂNA PORŢILOR DESCHISE.
    Curioziatea vizitatorilor a fost pe deplin răsplătită, iar ceea ce au găsit aici a fost pe măsura renumelui instituţiei. (vizualizează prezentare Powerpoint)


Schimb de experienţă între şcolile de poliţie:
     În perioada 21-25.01.2013, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina a fost reprezentată de o delegaţie, la Proiectul Săptămâna Inernaţională găzduit de Academia de Poliţie din Hahn, Germania. (vizualizează prezentare Powerpoint)
     De asemenea, în aceeaşi perioadă, 21-25.01.2013, trei studenţi ai academiei de poliţie germană, Christopher Jurgens, Lukas Kuhnle şi Benjamin Rebscher, s-au aflat într-o vizită de lucru în unitatea noastră de învăţământ, pentru a se familiariza cu pregătirea profesională a elevilor noştri. (vizualizează prezentare Powerpoint)Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: