POSTURI VACANTE

» ANUNŢ privind planificarea la testarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile de încadrare directă (ofiţeri şi agenţi) organizate la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64082 din data de 08.01.2018 prin care Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de instructor de poliţie principal IV, la Catedra de Pregătire Juridică și Criminalistică, aria curriculară Drept, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64088 din data de 09.01.2018 prin care Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II, la Biroul Comunicaţii şi Informatică. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de ofiţer de poliţie - psiholog la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64081 din data de 08.01.2018 prin care Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de instructor de poliţie principal IV, la Catedra de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, aria curriculară Comunicare profesională, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64086 din data de 09.01.2018 prin care Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, la compartimentul Tehnic – Armament, geniu-chimic, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - referent II la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - referent II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - muncitor calificat IV (croitor) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual, de muncitor calificat IV (electrician) la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu studii gimnaziale. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - muncitor calificat IV (ospătar) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - muncitor calificat IV (patiser) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual, de muncitor calificat IV (sudor) la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu studii gimnaziale. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual, de muncitor calificat IV (zugrav) la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu studii gimnaziale. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - studii liceale de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă. (vizualizează documentul).

» Anunt concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea postului de personal contractual - îngrijitor, cod COR 515301, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).


» Anunt concurs pentru ocuparea a 7 (şapte) posturi vacante de ofiter de politie la DAEMRI – IGPR si I.P.J. CT, CL, IL, VS, HG şi Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascar” Câmpina şi a unui post vacant de agent de poliţie la D.G.P.M.B. prin încadrare directa din sursa externa. Tematica si bibliografia recomandate. (vizualizează documentul).


» Revenire la anunţul nr. 64084 din 08.01.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist II la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64085 din 08.01.2018 pentru ocuparea unui post vacant de instructor de poliţie principal IV, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie contravenţională, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Revenire la anunţul nr. 64083 din 08.01.2018 pentru ocuparea unui post vacant de instructor de poliţie principal III, la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie fizică şi autoapărare, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs pentru ocuparea postului vacant de personal contractual-inginer în cadrul Biroului Administrarea Patrimoniului Imobiliar prin încadrare din sursă externă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II la Biroul Comunicaţii şi Informatică prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, la compartimentul Tehnic – Armament, geniu-chimic, prin încadrare directă (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs pentru ocuparea postului vacant de agent II, la structura Financiar, prin încadrare directă (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs instructor de poliţie principal IV la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contravenţională, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs instructor de poliţie principal IV la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de Ofiţer specialist II, la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs instructor de poliţie principal III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoaparare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoaparare, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Anunţ concurs instructor de poliţie principal IV la Catedra de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, aria curriculară Comunicare Profesională, prin încadrare directă. (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatul interviului, la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de agent II la compartimentul Formaţiuni de studiu. (vizualizează documentul).

» Lista candidaţilor care NU pot participa la concursul pentru ocuparea a 3 (trei) posturi vacante de agent II, la Compartimentul Formaţiuni de Studiu, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: