POSTURI VACANTE

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de profesor II (instructor de poliţie principal III) şi profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contravenţională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Rutieră, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de şef serviciu la Serviciul Cabinet, funcţie prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, cu personal recrutat din sursă internă . (vizualizează documentul).

» Anunţ încadrare instructori de poliţie asociaţi. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale obţinute de candidaţi la concursul pentru ocuparea ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist III (ofiţer de serviciu) de la poziţiile 122 şi 123 din statul de organizare, în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la interviul de departajare pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Planificarea candidaţilor pentru susţinerea interviului de departajare la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Compartimentul Achizitii Publice, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele testului scris la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele testului scris la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Compartimentul Achizitii Publice, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Revenire ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigatii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 1(unu) post vacant de ofiţer de poliţie, ofiţer specialist I, la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 2 posturi vacante de ofiţer de poliţie specialist III, (ofiţer de serviciu) de la poziţiile 122 şi 123 din statul de organizare, în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie specialist I, poziţia 273 din Statul de organizare al unităţii, la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, aria curriculară comunicare. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire poliţienească. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară legislaţie contravenţională. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară criminalistică. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de investigaţii criminale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară legislaţie contravenţională, din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofițer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară criminalistică din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) din statul de organizare, în cadrul Catedrei de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, pe aria curriculară instrucţia tragerii din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) din statul de organizare, în cadrul Catedrei de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, pe aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) existent în statul de organizare, în cadrul Catedrei de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, aria curriculară Comunicare, din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) existent în statul de organizare, în cadrul Catedrei de Pregătire Poliţienească, din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ PRIVIND REZULTATUL EXAMINĂRII PSIHOLOGICE susţinută în data de 24.07.2017 (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele la proba Interviu din cadrul concursului pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele la proba practică din cadrul concursului pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I( instructor de poliţie principal II), poziţia 12 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I, (instructor de politie principal II), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor Ia Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» A N U N Ţ privind planificarea la evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unor posturi de ofiţer prin trecerea agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor de poliţie. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 62 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 23 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 105 din Statul de organizare al unităţii la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor de poliţie. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 79 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii, aria curriculară educaţie fizică şi autoapărare, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 77 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii, aria curriculară instrucţia tragerii, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 26 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, aria curriculară criminalistică, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 97 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, aria curriculară comunicare, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 43 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 56 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire poliţienească, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 25 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, aria curriculară legislaţie contravenţională, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 273 din Statul de organizare al unităţii la compartimentul Achiziţii publice, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 281 din Statul de organizare al unităţii la compartimentul Tehnic – Armament, geniu-chimic, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist III (ofiţer de serviciu), poziţiile 122 şi 123 din Statul de organizare al unităţii la Serviciul Cabinet – Dispecerat şi Personal de serviciu. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Tabel rezultat interviu pe subiecte profesionale şi tabel rezultate obţinute la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 41 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă!. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Sistare concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Amânare concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contravenţională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba interviu a concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba practica a concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE finale obţinute la concursul pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba Interrviu pe subiecte profesionale pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: