ARHIVA POSTURI VACANTE

» Tabel cu rezultatele obţinute la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I (instructor de poliţie principal II), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contraventională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Tabel cu rezultatele obţinute la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I (instructor de poliţie principal II), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Rutieră, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale, la concursul pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 40, respectiv profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 44, la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba practică, la concursul pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 40, respectiv profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 44, la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatul interviului, la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef serviciu la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» Rezultatul interviului, la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie contravenţională. (vizualizează documentul).

» Anunţ prezentare candidati la testarea psihologică în cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante de agent II la compartimentul Formatiuni de Studiu. (vizualizează documentul).

» Rezultatul probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie rutieră. (vizualizează documentul).

» Rezultatul probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie contravenţională. (vizualizează documentul).

» Rezultatul probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie rutieră. (vizualizează documentul).

» Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea postului de şef catedra Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» Rezultat contestație la concursul organizat pentru ocuparea postului de şef catedra Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» Rezultate la proba Interviu pe subiecte profesionale la concursul organizat pentru ocuparea postului de şef catedra Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist II, la compartimentul Formaţiuni de Studiu, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de agent II, la compartimentul Formaţiuni de Studiu, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» TABEL NOMINAL cu rezultate obţinute la proba practică - Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Catedrei Socio-Umane, Limbi străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de profesor II (instructor de poliţie principal III) şi profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contravenţională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Rutieră, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de şef serviciu la Serviciul Cabinet, funcţie prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, cu personal recrutat din sursă internă . (vizualizează documentul).

» Anunţ încadrare instructori de poliţie asociaţi. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale obţinute de candidaţi la concursul pentru ocuparea ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist III (ofiţer de serviciu) de la poziţiile 122 şi 123 din statul de organizare, în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la interviul de departajare pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Planificarea candidaţilor pentru susţinerea interviului de departajare la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Compartimentul Achizitii Publice, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele testului scris la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist III la Serviciul Cabinet, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele testului scris la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Compartimentul Achizitii Publice, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de specialist I la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei interviu pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Revenire ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregatire Poliţieneasca, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Investigatii Criminale, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislatie Contraventională, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor III la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 1(unu) post vacant de ofiţer de poliţie, ofiţer specialist I, la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 2 posturi vacante de ofiţer de poliţie specialist III, (ofiţer de serviciu) de la poziţiile 122 şi 123 din statul de organizare, în cadrul Serviciului Cabinet – Dispecerat şi personal de serviciu, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» Rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie specialist I, poziţia 273 din Statul de organizare al unităţii, la compartimentul Achiziţii publice, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, aria curriculară comunicare. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire poliţienească. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară legislaţie contravenţională. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară criminalistică. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de investigaţii criminale. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ Concurs Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară legislaţie contravenţională, din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofițer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, pe aria curriculară criminalistică din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV), existent în statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) din statul de organizare, în cadrul Catedrei de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, pe aria curriculară instrucţia tragerii din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) din statul de organizare, în cadrul Catedrei de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, pe aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) existent în statul de organizare, în cadrul Catedrei de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, aria curriculară Comunicare, din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale. Vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» În referire la concursul organizat la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unui număr de 1 post vacant de ofiţer de poliţie, profesor III (instructor de poliţie principal IV) existent în statul de organizare, în cadrul Catedrei de Pregătire Poliţienească, din Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin modalitatea trecerii în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării condiţiilor minimale de participare la concurs, obţinute de către candidaţii înscrişi. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ PRIVIND REZULTATUL EXAMINĂRII PSIHOLOGICE susţinută în data de 24.07.2017 (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele la proba Interviu din cadrul concursului pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele la proba practică din cadrul concursului pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 4 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică (vizualizează documentul).

» Tabelul cu rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I( instructor de poliţie principal II), poziţia 12 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor I, (instructor de politie principal II), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor Ia Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» A N U N Ţ privind planificarea la evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pentru ocuparea unor posturi de ofiţer prin trecerea agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor de poliţie. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef catedră, poziţia 62 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 23 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 105 din Statul de organizare al unităţii la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor de poliţie. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 79 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii, aria curriculară educaţie fizică şi autoapărare, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 77 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii, aria curriculară instrucţia tragerii, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 26 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, aria curriculară criminalistică, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 97 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică, aria curriculară comunicare, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 43 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 56 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire poliţienească, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 25 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Pregătire juridică şi criminalistică, aria curriculară legislaţie contravenţională, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 273 din Statul de organizare al unităţii la compartimentul Achiziţii publice, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, poziţia 281 din Statul de organizare al unităţii la compartimentul Tehnic – Armament, geniu-chimic, prin trecerea agenţilor de poliţie absolvenţi de studii superioare în corpul ofiţerilor. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţer specialist III (ofiţer de serviciu), poziţiile 122 şi 123 din Statul de organizare al unităţii la Serviciul Cabinet – Dispecerat şi Personal de serviciu. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Tabel rezultat interviu pe subiecte profesionale şi tabel rezultate obţinute la concursul pentru ocuparea postului vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 41 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă!. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele interviului pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Sistare concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Amânare concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor I la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie Contravenţională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba interviu a concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba practica a concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef catedră la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE finale obţinute la concursul pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» REZULTATELE obţinute la proba Interrviu pe subiecte profesionale pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou la Biroul Echipament şi Hrănire din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale obţinute la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer specialist II la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin încadrare din sursă externă, (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba "test scris" a concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer specialist II la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin încadrare din sursă externă, (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer specialist II la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, prin încadrare din sursă externă, (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la examenul de promovare în treapta imediat superioară de REFERENT I A, a personalului contractual din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la examenul de promovare în trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual încadrat la Biroul Echipament şi Hrănire, (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba de ,,evaluare a performanţei fizice” a concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II
poziţia 170 din Statul de organizare al şcolii, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, (vizualizează documentul).

» Rezultatele la examenul de promovare în treapta profesională imediat superioară de REFERENT I A a personalului contractual. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la proba scrisă a examenului de promovare în treapta profesională imediat superioară de REFERENT I A a personalului contractual. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la proba scrisă la examenul de promovare în trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual încadrat la poziţiile 230, 231, 234, 235, 243, 247 şi 249 din statul de organizare al şcolii, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la interviul pe subiecte profesionale la concursul pentru ocuparea funcţiei didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, Aria curriculară Drept. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la concursul pentru ocuparea funcţiei ,,şef serviciu” la Serviciul Cabinet, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele la activitatea de validare / invalidare a candidaturilor candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea postului de ofiţer specialist II, poziţia 170 în cadrul Biroului Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei ,,şef serviciu” la Serviciul Cabinet, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiei de „spălător textile”, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de „spălător textile”, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Lista candidaţilor declaraţi “apt” psihologic de către Centrul de Psihosociologie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcţiei de „spălător textile”, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „spălător textile”, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» LISTA cu rezultatele finale de la PROBA INTERVIU din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de referent II, la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu personal recrutat din sursă externă. (detalii).

» LISTA cu rezultatele contestaţiei la proba practică de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „Referent II”, la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA PRACTICA din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de referent la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea a două posturi vacante de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea funcţiei ,,şef serviciu” la Serviciul Cabinet, funcţie prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele probei scrise de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea postului vacant de şef catedră la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Concurs/examen, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - studii gimnaziale de muncitor calificat IV (spălător textile) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra Pregătire Poliţienească, aria curriculară Pregătire Poliţienească, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Lista cu rezultatele la evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea postului de ofiţer specialist II, poziţia 170 în cadrul Biroului Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Comunicaţii şi Informatică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea a doua posturi vacante de profesor II (instructor de poliţie principal III) la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia Tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de profesor II (instructor de poliţie principal III) la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie Fizică şi Autoapărare, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» Concurs / examen, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea unui post de personal contractual - studii liceale de referent II la Serviciul Cabinet - Compartimentul documente clasificate şi secretariat. (vizualizează documentul).

» CONCURS pentru ocuparea a două funcţii didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 91 şi poziţia 94 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Ştiinţe Socio-umane, Limbi Străine şi Informatică, aria curriculară Comunicare profesională într-o limbă străină, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» TEMATICA de studiu pentru ocuparea funcţiei de profesor II (instructor de poliţie principal III), din cadrul Catedrei de Ştiinţe Socio-Umane, Limbi Străine şi Informatică, poziţia nr.91 şi poziţia nr.94 în Statul de organizare. (vizualizează documentul).

» Rezultatele rezultatele contestaţiei la proba interviului de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de referent II, poziţia 36, la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA INTERVIU din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de referent II la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 237 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 244 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la PROBA INTERVIU din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 237 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la PROBA INTERVIU din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 244 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA PRACTICA din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de referent II, poziţia 36, la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la PROBA PRACTICĂ din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 237 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele obţinute la PROBA PRACTICĂ din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de ospătar, poziţia 244 din statul de organizare, la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de referent II la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică . (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de referent II la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică . (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiilor de „ospătar” la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de referent II la Catedra Pregătire Juridică şi Criminalistică . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcţiei de funcţionar, la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA INTERVIU din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de funcţionar, la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Catedra de Ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA INTERVIULUI din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Catedra de Ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiei de „instalator”, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei referent II, la Serviciul Cabinet – Compartimentul Documente Clasificate şi Secretariat după soluţionarea contestaţiilor . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA PRACTICA din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă . (vizualizează documentul).

» Rezultatele rezolvării contestaţiei de la PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă după soluţionarea contestaţiilor . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la interviu din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de rinstalator la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la proba practică din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de referent II la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale de la proba practică din cadrul examenului pentru ocuparea funcţiei de refernt II la Catedra de Ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică . (vizualizează documentul).

» Rezultatele finale la PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea postului de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Comunicaţii şi Informatică. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă internă, a unui post de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» Amănarea concursului pentru ocuparea a pentru ocuparea a 2 posturi de personal contractual - muncitor calificat IV (ospătar) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» Amănarea concursului pentru ocuparea a unui post de personal contractual – REFERENT II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele contestaţiei la selecţia dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Catedra de Ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică . (vizualizează documentul).

» CONCURS:
detalii organizare concurs profesor I (instructor de poliţie principal II), Catedra de Ştiinţe Socio-Umane Limbi Străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul concursul pentru ocuparea funcţiei de „instalator”, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Catedra de Ştiinţe socio-umane, limbi străine şi informatică . (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „referent II”, la Serviciul Cabinet. (vizualizează documentul).

» Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea a două funcţii de FUNCŢIONAR, poziţiile 114 şi 115 la Serviciul Metodică Planificare şi Bibliotecă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
detalii organizare concurs profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţia 27 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
detalii organizare concurs profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 16 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică.
(vizualizează documentul).

» CONCURS:
detalii organizare concurs profesor II (instructor de poliţie principal III), poziţia 15 din Statul de organizare al unităţii, la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică.
(vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă internă, a unui post de profesor I (instructor de poliţie principal II), la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă internă, a unui post de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Investigaţii Criminale. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă internă, a unui post de profesor I (instructor de poliţie principal II), la Catedra de Pregătire Poliţienească. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă internă, a trei posturi vacante de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra de Pregătire Poliţienească. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a unui post de personal contractual - studii gimnaziale de muncitor calificat IV (spălător textile) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a 2 posturi de personal contractual - studii gimnaziale de muncitor calificat IV (ospătar) la Biroul Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a unui post de personal contractual - studii liceale de referent II la Serviciul Cabinet - Compartimentul documente clasificate şi secretariat. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a unui post de personal contractual - studii medii de referent II la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a unui post de personal contractual - studii gimnaziale de muncitor calificat IV (instalator) la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, a 2 posturi de personal contractual - studii medii de funcţionar la Serviciul Metodică, Planificare şi Bibliotecă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a postului vacant de execuţie, personal contractual – referent II la Catedra de Ştiinţe Socio-Umane Limbi Străine şi Informatică. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Legislaţie contravenţională, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor II (instructor de poliţie principal III), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, aria curriculară Criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor I (instructor de poliţie principal II), la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, pe aria curriculară drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, pe aria curriculară drept, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Pregătire Juridică şi Criminalistică, pe aria curriculară criminalistică, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Instrucţia tragerii, cu personal recrutat din sursă internă. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea unei funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), la Catedra de Educaţie Fizică, Autoapărare şi Instrucţia Tragerii, aria curriculară Educaţie fizică şi autoapărare, cu personal recrutat din sursă internă;. (vizualizează documentul).

» CONCURS:
pentru ocuparea a două funcţii didactice de profesor III (instructor de poliţie principal IV), poziţile 44 şi 45 din Statul de organizare al unităţii la Catedra de Investigaţii Criminale, cu personal recrutat din sursă internă;. (vizualizează documentul).


» ANUNŢ DE ANGAJARE:
   - Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiei de „fochist”. (vizualizează documentul).
   - Rezultatele interviului pentru ocuparea funcţiei de „fochist”, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar . (vizualizează documentul).
   - Rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de „fochist”, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar . (vizualizează documentul).
   - Rezultatele selecţiei dosarelor de la concursul pentru ocuparea funcţiei de „fochist”, la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar . (vizualizează documentul).
   - Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, cu sediul în municipiul Câmpina, Bulevardul Carol I nr. 145, judeţ Prahova, organizează concurs/examen, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 2 posturi de personal contractual - studii gimnaziale de muncitor calificat IV-I (fochist) la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar. (vizualizează documentul).

» ANUNŢ DE PROMOVARE:
- Pentru promovarea în funcţia de muncitor calificat I (bucătar) a personalului contractual care ocupă funcţia de muncitor calificat II (bucătar) de la poziţiile 225, 226, 227, 228, 229, 232 şi 233 din statul de organizare al şcolii din cadrul Biroului Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul)
.
- Pentru promovarea în funcţia de muncitor calificat I de la poziţiile 214, 215, 216, 217, 218 şi 220 din statul de organizare al şcolii din cadrul Biroului Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul).
- Pentru promovarea în funcţia de muncitor calificat I (patiser) de la poziţia 236 şi în funcţia de muncitor calificat II (ospătar) de la poziţiile 238, 239, 240, 241, 245, 246, 248, 250, 251, 252, 253, 254, 255 256 şi 257 din statul de organizare al şcolii din cadrul Biroului Echipament şi Hrănire. (vizualizează documentul)
.
- Pentru promovarea în funcţia de muncitor calificat I (telefonist) a personalului contractual care ocupă funcţia de muncitor calificat II (telefonist) de la poziţia 269 din statul de organizare al şcolii din cadrul Biroului Comunicaţii şi Informatică. (vizualizează documentul).

» 10.07.2012 - CONCURS pentru ocuparea funcţiei didactice de Şef catedră (instructor de poliţie specialist IV) la Catedra de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii, poziţia 63 din Statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă (vizualizează documentul)

» 07.10.2010 - CONCURS în vederea ocupării funcţiei de Şef serviciu, cu recrutare din sursă internă, funcţie prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, la Serviciul Administrativ (vizualizează documentul)

» 17.05.2010 - CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer specialist III (psiholog) din cadrul Serviciului Management Resurse Umane – Psiholog, cu personal recrutat din sursă externă (vizualizează documentul)

» 17.05.2010 - CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer specialist II din cadrul Serviciului Management Organizaţional şi Comunicare Publică – Comunicare Publică şi Relaţii Internaţionale, cu personal recrutat din sursă externă (vizualizează documentul)

» 17.05.2010 - CONCURS pentru ocuparea unui post de ofiţer specialist I (economist) la Financiar, cu personal recrutat din sursă internă (vizualizează documentul)

» 17.05.2010 - CONCURS pentru ocuparea unui post de ofiţer specialist II la Biroul comunicaţii şi informatică – Compartimentul Webdesign, cu personal recrutat din sursă internă (vizualizează documentul)

» 05.03.2010 - CONCURS în vederea ocupării funcţiei de şef birou la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu recrutare din sursă internă (vizualizează documentul)

» 05.03.2010 - Examen / concurs, în vederea ocupării funcţiei didactice de şef catedră la Catedra de Legislaţie Contravenţională, cu recrutare din sursă internă (vizualizează documentul)

» 12.01.2010 - CONCURS în vederea în vederea încadrării unui număr de 5 posturi vacante de personal contractual (2 de BUCĂTAR şi 3 de OSPĂTAR )– la Biroul intendenţă (vizualizează documentul)

» 16.12.2009 - CONCURS în vederea ocupării funcţiei de şef birou la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu recrutare din sursă internă (vizualizează documentul)

» 17.11.2009 - CONCURS pentru încadrarea funcţiei de ofiţer specialist I la Serviciul Management Resurse Umane, cu personal recrutat din sursă internă (agenţi de poliţie) (vizualizează documentul)

» 17.11.2009 - CONCURS pentru încadrarea funcţiei de ofiţer specialist III (ofiţer de serviciu), la Serviciul Management Organizatoric şi Comunicare Publică, cu personal recrutat din sursă internă (agenţi de poliţie) (vizualizează documentul)

» 05.11.2009 - Examen / concurs, în vederea ocupării a unei funcţii didactice la Catedra de Combaterea Criminalităţii şi Cooperare Schengen şi a trei funcţii didactice la Catedra de Tactică Poliţienească, cu recrutare din sursă internă (vizualizează documentul)

» 28.10.2009 - Examen / concurs, în vederea ocupării funcţiei didactice de şef catedră, la Catedra de Educaţie Fizică şi Autoapărare cu recrutare din sursă internă (vizualizează documentul)

 


Pentru a vizualiza documentele aveţi nevoie de programul Adobe Reader, pe care îl puteţi descărca de aici: