Biroul Comunicaţii şi Informatică

BIROUL COMUNICAŢII ŞI INFORMATICĂ

Ministerul are o politică consecventă de dezvoltare în domeniului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, domeniu caracterizat de o evoluţie şi un ritm de creştere exponenţial. De "destinele" acestui domeniu se ocupă Biroul Comunicaţii şi Informatică.

Începuturile informaticii în instituţia noastră s-au făcut acum şaisprezece ani, când în viaţa şcolii a apărut primul calculator. 
Astăzi există peste 500 de unităţi dotate cu diverse echipamente periferice, mare parte dintre ele conectate prin fibră optică într-o reţea internă a şcolii şi cu ajutorul cărora se desfăşoară fie activităţi de învăţământ, fie administrative.

În grija acestui birou se mai află mijloacele de comunicare telefonică şi radio, reţeaua de televiziune a şcolii, aparatura audio-video, sistemul de videoconferinţă, comunicaţiile de date, poşta electronică criptată, sistemul de alarmare şi de supraveghere video. 

Aici se realizează activităţile informatice ocazionate de concursurile de admitere şi examenele de absolvire.

Nu în ultimul rând, cadrele acestui birou realizează producţie multimedia, paginile web de internet şi de intranet, o bună parte din materialele promoţionale ale şcolii.

Prin reţeaua internă de asigură accesul permanent al cadrelor şi elevilor la platforma de e-Learning, programul legislativ LexExpert şi la aplicaţiile şi serviciile oferite de reţeaua Intrapol a Poliţiei Române şi a Ministerului Afacerilor Interne.

Admitere 2023

Precizări privind admiterea în Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.

Relații cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.

Agenda conducerii

Aflați mai multe informații privind agenda conducerii Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.